Reklame, Design

Høgli boligprosjekt på toppen av Mysen

Leonberg har utviklet salgs- og markedsmateriell for 16 leiligheter på Høgli i Mysen. Visuell profil, 3D-bilder, prospekter, nettsider og annonsering.

Oppdragsgiver: Frigaard Bolig AS.

www.boihøgli.no

Prosessen

Leilighetene på Høgli i Mysen representerer det ypperste av desgin og kvalitet med en beliggenhet som tar pusten av de fleste. Leilighetene varierer fra 49 til 128 kvadratmeter – alle med panoramautsikt og solnedgang over Mysen – som en god avslutning på dagen. Leonberg har utviklet markedsføringsmateriell, nettside og tilvalgsløsning på nett og print for alle leilighetene med over 400 produkter tilpasset hver leilighet.

Hogli14
Hogli3
Hogli1
Hogli4

3D-visualisering

I samarbeid med Dimension Design i Danmark har vi levert 13 interiør- og eksteriørbilder for Høgli boligprosjekt og tomter. 

Hogli5
Hogli6
Hogli7
Hogli8
Hogli-1

Moderne og tidsriktig

Så kult! Slik vil jeg bo! Visualiseringen av interiørbildene til Høgli er designet for å skape gode følelser både til planløsning, innredning, interiør og fargevalg. Med god hjelp fra vår partner Dimension Desing i Danmark har vi levert i alt 13 visualiseringer av leilighetene og tomteområdet på Høgli.

Hogli11
Hogli10
Hogli12
Hogli13

La oss hjelpe deg med markedsføring som setter spor, og gjør at du blir sett, husket og valgt i en kjøpssituasjon

Ta kontakt med oss i Leonberg for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg å nå dine mål.