Leonberg-logo-ikon_orange
Leonberg-logo-ikon_orange
Leonberg_reklamebyra
Leonberg_reklamebyra

Vi tar personvern på alvor

Når du besøker denne nettsiden, kan nettleseren din lagre informasjonskapsler (cookies). Noen brukes til statistikk, og andre er lagt inn av tredjeparttjenester.
Ved å klikke 'Godta alle' aksepterer du bruk av cookies. Les mer her
GODTA ALLE
VELG

Sono Group

Kanskje en av verdens mest avanserte katalogproduksjoner

Sono Group er en av Skandinavias største leveradør av innredninger til skole, barnehage, kontor, industri, lager og garderobe.

 

Leonberg utvikler markedsmateriell for konsernets seks selskaper gjennom bruk av PIM-teknologi. Det vil si at alt innhold oppdateres automatisk. Prisoppdatering av 12000 artikler (totalt 72000 priser), tabeller, tekster, farger og fonter for seks selskaper oppdateres på sekunder, og nye pdf-filer og trykte kataloger blir klare på noen dager. I tillegg bruker de ulike selskapene forskjellige SKU-nummer på sine artikler. Dette oppdateres også automatisk i vår produksjon.

 

Løsningen er kanskje en av de mest komplekse og avanserte på markedet i dag, og sparer vår kunde for 1000-vis av arbeidstimer i året.

 

Har du behov for automatisk produksjon av DM, kundeaviser, kataloger eller prislister, ta kontakt med Lars Thunæs på telefon 90 74 49 51 eller på lars@leonberg.no

Sono produktkataloger
Sono produktkataloger
Sono produktkatalog skole
Sarpsborg Metall Industrikatalog
Sono Brands garderobe
sono brands kontor