DESIGN ER ALT. VISUELT OG FUNKSJONELT

Et brukersentrert design er med på å skape gode kundeopplevelser fordi det svarer på kundens behov, og er tilpasset brukernes evner og adferd.
 

Kunder som opplever et sømløst, problemfritt og brukersentrert design – som løser en jobb, fjerner et problem og gir en tydelig gevinst, ender ofte opp som entusiastiske og lojale kunder og ambassadører. 

Derfor må du kontinuerlig utvikle og designe gode produkter, tjenester og brukersentrerte kundereiser for din virksomhet.

En typisk kundereise starter med å bli sett, funnet eller husket basert på et behov. Deretter går reisen videre til vurdering, forståelse, aksept, valg, tilbud, bestilling, levering, betaling, bruk, opplevelse, support og belønning i form av f.eks. bonus, rabatt eller kundefordeler.

I denne reisen oppstår det en rekke treffpunkter mellom deg og dine kunder. Spør deg selv: Er du synlig og lett å finne? Har du en posisjon du blir husket for og et særpreg som skiller deg fra dine konkurrenter? Løser ditt verdiløfte, dine produkter og dine tjenester viktige jobber for kunden? Er det enkelt å velge riktig produkt eller tjeneste? Er prisen riktig? Hvordan foregår betalingen? Er kjøpsprossessen, leveransen, supporten og bruken av produktet eller tjenesten i henhold til kundens forventninger? 

Alle disse treffunktene må oppleves intuitive og forståelige for dine kunder dersom du skal bli valgt - igjen og igjen.

Trenger du hjelp med å designe produkter, tjenester og gode kundereiser, ta kontakt med oss i dag.

Vi hjelper deg med:
Kundereiser - CX design
Digital brukeropplevelse - UX design
Grafisk design
Informasjonsdesign
Produktdesign
Utstillingsdesign
DSC04783-2
Kommunikasjon
Når du kjenner dine målgruppers viktigste behov for å løse en jobb, fjerne et problem og gi en tydelig gevinst, er det mulig å lage reklame som skaper interesse, genererer god trafikk og gir høy konvertering av nye kunder.
Les mer om kommunikasjon
Si%C3%B8%20web%20mockup
Teknologi
La teknologien jobbe for deg. Distribuer, analysér, automatisér, integrer og jobb smartere og mer effektivt. Spør oss om råd – vi har solide referanser, og kan vise til økt verdiskapning for våre kunder.
Les mer om teknologi
DSC04783-2
Kommunikasjon
Når du kjenner dine målgruppers viktigste behov for å løse en jobb, fjerne et problem og oppnå en gevinst, kan vi skape kommunikasjon som treffer målgruppen midt i hjerte.
Les mer om kommunikasjon
Teknologi
La teknologien jobbe for deg og dine kunder. Distribuer, analysér, automatisér, integrer og jobb smartere og mer effektivt. Spør oss om råd – vi har solide referanser, og kan vise til økt verdiskapning for våre kunder.
Les mer om teknologi
Si%C3%B8%20web%20mockup
scratch_orange
La oss hjelpe deg med design, kommunikasjon og teknologi som skaper vekst og målbare resultater for din virksomhet.

Kontakt oss på post@leonberg.no
Velg fordelsprogram