la teknologien
jobbe for deg

Teknologi åpner opp for mer smidige verdikjeder som øker din virksomhetens konkurransekraft og er med på å skape entusiastiske, lojale og lønnsomme kunder.


For å optimalisere effekten av din markedsføring er det viktig å benytte teknologi som effektiviserer dine arbeidsoppgaver – så som nyhetsbrev for automatisert kommunikasjon med kunder og leads – Google Ads og SoMe-plattformer for å drive trafikk til din virksomhet, og nettsider med gode integrasjoner til ERP, CRM og PIM.

Har du mange produkter som krever oppdatering og vedlikehold, vil et PIM-system (Product Information Management) gjøre jobben veldig mye enklere, og muliggjøre automatisk oppdatering av nettbutikk, kataloger og emballasje. Sistnevnte gjennom teknologier som Easy Catalog.

Digital Signage er også en effektiv teknologi for markedsføring eller deling av kunnskap, data, mål og resultater internt i virksomheten.

Leonberg hjelper deg med en helhetlig markedsføring der bruk av teknologi bidrar til å effektivisere din drift for å skape vekst og målbare resultater.Vi hjelper deg med:
Nettsider
Intranett
Nettbutikk
PIM
Easy Catalog
Intergrasjoner
E-post automasjon
Google Ads
Google Analytics
SoMe annonsering
Programvareutvikling
Digital Signage (inforskjermer)
designet2
Design
Brukersentrert design skaper gode kundeopplevelser fordi det løser en jobb basert på brukernes behov, evner og atferd.
Les mer om design
DSC04783-2
Kommunikasjon
Når du kjenner dine målgruppers viktigste behov for å løse en jobb, fjerne et problem og gi en tydelig gevinst, er det mulig å lage reklame som skaper interesse, genererer god trafikk og gir høy konvertering av nye kunder.
Les mer om kommunikasjon
Bilde viser skisser av et mobilt UX-desgin for intuitive og sømløse kundereiser
Design
Brukersentrert design skaper gode kundeopplevelser fordi det løser en jobb basert på brukernes behov, evner og atferd.
Les mer om design
Kommunikasjon
Når du kjenner dine målgruppers viktigste behov for å løse en jobb, fjerne et problem og oppnå en gevinst, kan vi skape kommunikasjon som treffer målgruppen midt i hjerte.
Les mer om kommunikasjon
DSC04783-2
Scrathc-icon
La oss hjelpe deg med brukersentrert design, kommunikasjon og teknologi som skaper vekst og målbare resultater for din virksomhet.

Kontakt oss på post@leonberg.no
Velg fordelsprogram