Markedsføring og teknologi
Teknologi gir deg økt konkurransekraft
Nå opplever vi endringer i en hastighet som ikke kan sammenlignes med tidligere epoker (revolusjoner). Vi opplever økt tilgjengelighet med økt hurtighet. For flere virksomheter betyr dette større kompleksitet, raskere endringstakt, høyere konkurranse og strengere kundekrav. 

Endringstakten er en direkte konsekvens av økt tilgang til informasjon, enklere teknologisk tilgjengelighet og globalisering uten grenser mellom land og områder. Resultatet av dette er andre kompetansekrav hvor kundene har høyere forventinger med mindre lojalitet, endrede adferdsmønstre og preferanser. Dagens teknologi gir mer smidige verdikjeder som kan øke virksomhetens konkurransekraft og skape entusiasme og lojalitet.
 

Hva bør man gjøre

Først og fremst må du ta inn over deg at alle prosesser kan forbedres, forenkles og effektiviseres med teknologi. Ta deg tid til å vurdere egen virksomhet fra a-å. Du vil helt sikkert se forbedringspotensialer på flere områder. 
Innen markedsføring og salg har det skjedd en utrolig utvikling de siste årene. Automatiserte prosesser, bruk av Big Data og maskinlæring er på full fart inn i alle næringer. G2Crowd er et selskap som har spesialisert seg på å vurdere og rangere softwareløsninger (MarTech) som dekker nær sagt alle forretningsområder i en virksomhet. Dette er et bra sted å starte hvis du er på leting etter nye teknologiske løsninger.
 

Ingegrasjon må til

De fleste virksomheter bruker et utvalg løsninger for å dekke sine kommunikasjonsbehov. Problemet er at mange av disse ikke snakker sammen. CRM-løsningen kommuniserer ikke med nyhetsbrevet og nettsiden. Digitale infoskjermer oppdateres fra eget system. CMS eller E-commerceløsningen, brosjyrer og prislister er ikke integrert mot en felles plattform, for eksempel et PIM (Product Information Managenet). For de fleste virksomheter vil det ligge store økonomiske potensialer gjennom bruk av smart teknologi. Alt for å skape gode kundereiser med entusiastiske og lojale kunder.

Har du planen klar, eller ønsker rådgivning i utviklingen av en digital strategi, kan vi hjelpe deg. Definisjonen på revolusjon er “endringsprosess som er grunnleggende og foregår i løpet av et meget kort tidsrom”, så her er det ingen tid å miste.

 
Meld deg på nyhetsbrev
Andreas Wendt

Andreas Wendt

Forretningsutvikler/konsulent
Send e-post
Mobil: 959 66 604
leonberg logo center white
Tuneveien 4, 1710 Sarpsborg - post@leonberg.no - +47 69 13 99 99 - www.leonberg.no
Logg inn
All content © leonberg 2016